UŽAS U TETOVU: Radnik kamenom usmrtio poslodavca

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U TETOVU: Radnik kamenom usmrtio poslodavca

Radnik zaposlen u rasadniku u Tetovu ubio je svog gazdu udarcem kamenom u glavu nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo TETOVO - Radnik zaposlen u rasadniku u Tetovu ubio je svog gazdu udarcem kamenom u glavu nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo.Na mestu ubistva 60-godišnjeg muškarca, državljanina Holandije, izvršen je uviđaj.Kako je saopštilo Tužilaštvo, 45-godišnji radnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz tetovskog sela Jančišta usmrtio je svog poslodavca nanevši mu kamenom povrede po glavi od kojih je preminuo, javila je MIA.PROČITAJTE JOŠ - TRAGEDIJA U NIŠKOJ BANjI: Ubio gazdu zbog devojke?(VIDEO) Osumnjičeni za ubistvo je lišen slobode, a u toku je istraga o okolnostima ovog slučaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Užas kod Tetova: Radnik ubio kamenom poslodavca iz Holandije

Izvor: B92, 11.Maj.2019, 00:09

Radnik u rasadniku u jednom selu kod Tetova ubio je poslodavca udarcem kamenom u glavu, saopštilo je tetovsko tužilaštvo...Kako se navodi, 45-godišnji radnik u selu Preljubište, u toku radnog vremena, u 13.30, ubio je svog poslodavca, 60-godišnjeg državljanina Holandije...Prema prvim informacijama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.