Tri puta jeftinije letovanje preko strane agencije

Izvor: S media, 03.Maj.2010, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri puta jeftinije letovanje preko strane agencije

Bugari će ovog leta na svom Crnom Moru moći da odmaraju za samo 10 evra dnevno , u hotelu sa tri ili četiri zvezdice, ali preko nemačkih turističkih agencija.

Za istu uslugu, koja je na bazi polupansiona i obuhvata spavanje doručak i večeru, bugarske turističke agencije naplaćuju za nedelju dana 490 evra, a Nemci - 150 evra.

Nemačka turistička agencija naplaćuje svoje usluge čak tri puta jeftinije od drugih na bazi dogovora sa bugarskim turoperatorima, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tvrdi Kiril Acev iz „Turističkog servisa“.

Donka Sokolova, šef bugarske asocijacije turističkih agencija savetuje turiste da pažljivo pročitaju dogovor, pre nego što ga potpišu, kako ne bi izabrali nelojalnu agenciju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.