Pronađena dva mrtva muškarca u centru Zagreba

Izvor: S media, 05.Jul.2012, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena dva mrtva muškarca u centru Zagreba

Zagrebački policajci pronašli su danas oko ponoći dva mrtva muškarca H. P. (58) i J. P. (51) u stanu, u naselju Medveščak, a uzrok smrti još se utvrđuje.

Na njihovim telima nije bilo tragova nasilja, a u stanu nije bilo nikakvih tragova borbe pa su tela prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdilo od čega su umrli.

Ispovest Marine Andrejić: I država je dokazala da nisam ubila svog sina!

Pronađen leš ispod Mosta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << slobode u Novom Sadu

Masovna tuča u kafiću: Trojica povređenih van životne opasnosti

Policiji nije bio prijavljen njihov nestanak, već je porodica starijeg muškarca, koji je i vlasnik stana, dojavila policiji da se ne javlja na telefon.

(jutarnji)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrivena mrtva dva muškarca u centru Zagreba

Izvor: Kurir, 05.Jul.2012

Na telima ubijenih nije bilo tragova nasilja, niti tragova borbe, pa se uzrok smrti muškaraca još uvek utvrđuje..ZAGREB – Zagrebačka policija u jednom stanu u centru Zagreba otkrila je leš dvojice muškaraca...Kako javlja hrvatski RTL na telima ubijenih nije bilo tragova nasilja, niti tragova...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.