Izvor: B92, 22.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje državljanima Srbije

Sisak -- Policija u Sisku navodi da su tri mladića iz gradića kod Siska pretila dvojici državljana Srbije.

U saopštenju se navodi da su u noći 18. januara tri mladića, čiji se identitet ne navodi, stara 18, 20 i 22 godine, pokušali na putu kod Popovače da zaustave automobil beogradskih registarskih oznaka, vičući na državljane Srbije i preteći im puškom.

Kada su se državljani Srbije nešto kasnije zaustavili na naplatnim kućicama na ulazu na autoput, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan od hrvatskih državljana izašao je iz automobila i skinuo zadnju registarsku tablicu njihovog vozila.

Policija je saopštila da su tri mladića ubrzo uhapšena, a nešto kasnije nađena je i odbačena automatska puška rumunske proizvodnje, kojom su mladići pretili srpskim državljanima.

Protiv trojice su podnete krivične prijave zbog nedozvoljenog posedovanja oružja i eksplozivnih materija, a protiv jednog od njih je podneta i prekršajna prijava zbog neovlašćenog pucanja na javnom mestu jer je ranije te večeri iz puške pucao u vazduh i u limenu kantu na parkingu u Popovači.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.