Premijer Hrvatske, Aleksandar...

Izvor: Mondo, 05.Maj.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Premijer Hrvatske, Aleksandar..."

Burno je bilo sinoć u emisiji Otvoreno na HRT-u, a posebno se isticao funkcioner HDZ-a Vladimir Šeks koji se žestoko sukobljavao s članom Mosta Tomislavom Panenićem.

Foto: youtube/printscreen

Mostove prozivke na račun HDZ-ovaca nekoliko je puta nazvao lažima, a potkralo mu se i nekoliko priličnih gafova, prenose danas hrvatski portali.

"Opet prljava difamacija. Nije poraz nego je slom i fijasko vaših kleveta i lažnih nadanja gde ste uporno trudili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je premijer zaštitnik kriminala u Agrokoru i da je zato smenio ministre. Premijer Aleksandar... Andrej Plenković je preduzeo sve korake i s vama je doneo Lex Agrokor da se zaštiti, snimi stanje", ispalio je Šeks u žaru govora protiv Panenića i Mosta.

U trenutku kad je Šeks branio "premijera Aleksandra" Panenić je bio vidno iznenađen, a Šeksu je trebalo nekoliko trenutaka da se ispravi.

"Jedini nama poznatiji premijer Aleksandar je Aleksandar Vučić, aktuelni premijer i skorašnji predsednik susedne Srbije", ocenjuje Index.hr.

Naravno, reč je o običnom gafu koji svakome može da se dogodi, ali on se verovatno neće svideti velikom broju HDZ-ovog članstva i birača, ocenjuje portal. Pogledajte snimak (od 43 minuta).



Izvor: youtube

O aktuelnoj krizi u Hrvatskoj:

Hrvatska: Vlada preživela Agrokor?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.