Potres u Markuševcu kod Zagreba jačine 3,1 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020, 18:54

Potres u Markuševcu kod Zagreba jačine 3,1 stepeni

"Zagreb je danas u 17.51 časova potresao zemljotres jačine 3,1 stepen Rihterove skale", izjavio je seizmolog Krešimir Kuk, koji je za tv N1 naveo da je epicentar bio u Markuševcu.

Prvobitne informacije govorile su da je potres bio jačine 2,9 stepeni Rihterove skale, a da je epicentar bio četiri kilometra istočno od centra grada, navodi Index.

Podrhtavanje je trajalo nekoliko sekundi.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Još jedan zemljotres u Zagrebu

Izvor: RTS, 17.Jun.2020

Zemljotres jačine 3,1 stepen Rihterove skale pogodio je Zagreb i širu okolinu nešto pre 18 časova, prenosi portal "Indeks". . Hrvatski seizmolog Krešimir Kuk potvrdio je za portal Indeks da je potres bio jačine 3,1 po Rihteru s epicentrom u Markuševcu...Nema informacija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.