Planinar iz Srbije stradao na Komovima

Izvor: RTS, 13.Jun.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planinar iz Srbije stradao na Komovima

Državljanin Srbije poginuo je tokom planinarenja na Komovima u Crnoj Gori, prenose "Vijesti".
Prema prvim informacijama, M. P. (58) je stradao prilikom pada sa stene, saopšteno je Vijestima iz Gorske službe spasavanja.
Vijesti saznaju da se, dok su dvojica planinara iz Srbije prelazili vršni greben Kučkog koma oburdao kamen, koji je sa sobom odneo jednog od planinara.
Pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Gorske službe spasavanja Crne Gore i Aviohelikopterske jedinice MUP-a, na poziv OKC 112 Direktorata za vanredne situacije MUP-a otpočeli su akciju u reonu Komova.
U toku je transport stradalog, naveli su iz Gorske službe zaštite i spasavanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Planinar iz Srbije stradao na Komovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2019, 08:25

Državljanin Srbije Miroljub Petrović (58) poginuo je prilikom planinarenja na planini Komovi, potvrdila je na svom Fejsbuk profilu Gorska služba spasavanja Crne Gore...Kako piše u postu, u toku je transport stradalog...Podgoričke "Vijesti" su juče izvestile da se, dok su dvojica planinara iz Srbije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.