Otvoren prvi Mekdonalds u BiH  (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Jul.2011, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren prvi Mekdonalds u BiH (VIDEO)

Najveći svetski lanac restorana brze hrane, američki Mekdonalds, otvorio je juče u Sarajevu svoj prvi restoran u Bosni i Hercegovini. Nakon otvaranja restoran bio ispunjen do poslednjeg mesta.

BiH je "118. zemlja u svetu na čijem je tržištu prisutna američka kompanija Mekdonalds", izjavio je gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen, koji je svečano otvorio restoran i ujedno bio prvi kupac.

On je u izjavi novinarima ukazao na značaj dolaska Mekdonaldsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kao indikatora slobodnog tržišta, investicija i sigurnog okruženja, odnosno povoljnog ambijenta za daljnja ulaganja.

Rekord: U Mostaru 45 stepeni!

Reklama zbog koje će vam presesti Mekdonalds

Mek venčanje (FOTO)

Već nekoliko minuta nakon zvaničnog otvaranja, sarajevski Mekdonalds je bio ispunjen do poslednjeg mesta, i to mahom mladim ljudima, prenela je agencija Fena.

Objekt u Sarajevu prostire se na 400 metara kvadratnih i ima više od 200 mesta za sedenje.

Zasad je u ponudi samo osnovni meni Mekdonaldsa, a najjeftiniji hamburger košta dve konvertibilne marke.

Očekuje se da će, u narednih tri do pet godina, restorani najpoznatijeg lanca brze hrane biti otvoreni i u Mostaru, Banja Luci, Tuzli, Bihaću i Zenici.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.