Otkup za Caneta: Milo naredio, Knežević platio

Izvor: Mondo, 10.Feb.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Otkup" za Caneta: Milo naredio, Knežević platio

Od crnogorske vlasti odbegli predsednik Atlas grupe i nekadašnji najbliži saradnik Mila Đukanovića, Duško Knežević, otkrio je da je, po nalogu predsednika Crne Gore platio 50.000 evra da izvuče Stanka Subotića iz zatvora u Moskvi.

Foto: MN Press/arhiva

Taj novac, kako je kazao za "Borbu", isplatio je iz svoje banke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Moskvi.

"Posle izlaska iz zatvora Subotić je zvao u Ženevu mene i jednog njegovog velikog medijskog prijatelja da mi se zahvali. Bio sam njegov gost sa svojim sinom, a Đukanović je vratio tih 50.000 preko jedne zajedničke drugarice", rekao je Knežević, prenose "Vijesti".

Knežević je rekao da ga je Đukanović zvao dok se nalazio u jednoj vili u Užičkoj u Beogradu, zajedno sa Milutinom Mrkonjićem, Borisom Tadićem i Mikijem Rakićem.

"Tamo sam bio po Đukanovićevom zadatku, kako bi SPS napravio koaliciju sa DS, da Koštunica više ne bi bio premijer", rekao je Knežević.

Naredili hapšenje Duška Kneževića, gazde Atlasa

"U tom momentu me pozvao Đukanović i pitao da li hitno mogu da pošaljem 50.000 evra nekom advokatu u Moskvi za Stanka Subotića, uz napomenu da je veoma hitno. Pozvao sam jednog službenika banke u Moskvi i naložio mu da odnese pare iz moje lične blagajne, po instrukcijama koje smo dobili", otkriva Knežević.

Milo Đukanović se obrušio na biznismena Duška Kneževića

On pretpostavlja da su ga srpske službe snimale tokom tog sastanka u Beogradu i kaže da “od tada Boris Tadić počinje da ga progoni".

Podsećam da je pomenuta koalicija dogovorena, ali više detalja u ovom trenutku ne mogu da saopštim, kazao je Knežević.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Knežević: Po nalogu Đukanovića dao sam 50.000 evra za oslobađanje Subotića

Izvor: Danas, 10.Feb.2019

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević otkrio je da je, po nalogu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, platio 50.000 evra da izvuče Stanka Subotića iz zatvora u Moskvi. Članak Knežević: Po nalogu Đukanovića dao sam 50.000 evra za oslobađanje Subotića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.