Oružana pljačka prodavnice oružja u Visokom

Izvor: RTS, 20.Sep.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružana pljačka prodavnice oružja u Visokom

Dve nepoznate osobe opljačkale su u Visokom prodavnicu oružja "KM Trejd", odakle su, uz pretnju oružjem i upotrebu sile, ukrali za sada neutvrđenu količinu pištolja.
Iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), do razbojništva je došlo jutros u 9.30 sati kada su naoružani muškarci "upali" u prodavnicu oružja.
"Policijska stanica Visoko obaveštena je u 9.30 da je počinjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << krivično delo razbojništvo. Dvojica naoružanih muškaraca su ušla u prodavnicu, i uz upotrebu fizičke snage i pretnju oružjem otuđile neutvrđenu količinu oružja", rekli su za  Avaz u Operativnom centru MUP-a ZDK.
Prema prvim, nezvaničnim informacijama, piše list, razbojnici su najverovatnije otuđili pet pištolja.
Odmah nakon dojave o ovom incidentu, policijski službenici su izašli na lice mesta.
Visoko je okupirano brojnim policijskim ekipama, ulice su blokirane, a za počiniocima se intenzivno traga.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PLJAČKA NA BEŽANIJSKOJ KOSI Lopovi upali u poštu i odneli NOVAC, policija traga za njima

Izvor: Blic, 21.Sep.2017, 09:29

Dve nepoznate osobe jutros oko 8.30 ušle su u poštu na Bežanijskoj kosi i od radnika uzele određenu sumu novca, potvrđuju u MUP-u...Kako dodaju iz MUP-a, policija traga za njima...Uskoro opširnije..

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.