Nesreća u Grčkoj, poginuo dečak iz Iraka

Izvor: RTS, 10.Nov.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Grčkoj, poginuo dečak iz Iraka

Četvorogodišnji dečak iz Iraka je poginuo, a 27 osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći na putu na severu Grčke, između Kavale i Soluna, saopštila je policija.
Migranti su se nalazili u kombiju koji se, bežeći od policije, sudario sa kamionom.
Grčka policija je navela da su dva krijumčara, među kojima 24-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Iračanin koji je upravljao kombijem, povređena u udesu.
Kombi sa bugarskim tablicama nije se zaustavio na policijskom kontrolnom punktu, a vozač je izašao na auto-put velikom brzinom i sudario se sa kamionom.
Nesreća se dogodila u petak uveče na oko 80 kilometara istočno od Soluna.
Vozač kamiona, Grk, nije povređen, preneo je AP.
U kombiju su bili migranti iz Iraka, Somalije i Bangladeša. Među povređenima i petoro maloletnika, od kojih su dvoje zadobili teže povrede.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BEŽALI OD POLICIJE U sudaru sa kamionom u Grčkoj povređeno 27 osoba, stradao dečak iz Iraka

Izvor: Blic, 11.Nov.2018, 00:52

Četvorogodišnji dečak iz Iraka je poginuo, a 27 osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći na putu na severu Grčke, između Kavale i Soluna, saopštila je danas policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.