Napadač na Salmana Ruždija optužen za pokušaj ubistva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Avg.2022, 18:01

Napadač na Salmana Ruždija optužen za pokušaj ubistva

Osumnjičeni za napad na pisca Salmana Ruždija (Rushdi) u američkoj saveznoj državi Njujork, Hadi Matar, optužen je za pokušaj ubistva i ostaje u pritvoru bez određene kaucije, saopšteno je iz kancelarije tužioca u lokalnom okrugu. Matar, 24-godišnjak iz Fervjua u Nju Džerziju, izveden je pred sud kasno u petak, 12. avgusta, sa optužbama za ubistvo drugog stepena i za napad drugog stepena, rekao je Džejson Šmit (Jason Schmidt), tužilac u okrugu Čautakva. Šmit je naveo da državne i federalne...
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadač na Salmana Ruždija optužen za pokušaj ubistva

Izvor: Danas, 13.Avg.2022

Osumnjičeni za napad na pisca Salmana Ruždija (Rushdi) u američkoj saveznoj državi Njujork, Hadi Matar, optužen je za pokušaj ubistva i ostaje u pritvoru bez određene kaucije, saopšteno je iz kancelarije tužioca u lokalnom okrugu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.