NI: Ukrao 25 venčanica

Izvor: OkRadio.rs, 14.Maj.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI: Ukrao 25 venčanica

M.A. (29) iz naselja "9. maj" u Nišu uhapšen je zbog sumnje da je ukrao 25 venčanica u prodavnici u svom naselju. Ukupne vrednost ukradenih venčanica je oko 200.000 dinara   Posle isteka mere zadržavanja M.A. će biti priveden nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teške kradje, napominju iz policije.              

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kladovo: Uhapšen zbog prevare u službi

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Maj.2014, 09:52

Pripadnici policije iz Kladova, odredili su meru zadržavanja D.T. (1973.) iz Negotina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara u službi. Sumnja se da je D.T. kao odgovorno lice jedne firme, aprila 2011. godine, doveo u zabludu ovlašćeno lice Fonda za razvoj Republike Srbije...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.