Mesić u poseti Crnoj Gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesić u poseti Crnoj Gori

PODGORICA - Hrvatski predsednik Stjepan Mesić počinje danas trodnevnu zvaničnu posetu Crnoj Gori, na poziv crnogorskog predsednika Filipa Vujanovića.

Kako je najavljeno, Vujanović i Mesić razgovaraće na Cetinju, dok će se crnogorski premijer Milo Đukanović i predsednik skupštine Ranko Krivokapić sastati sa Mesićem u Podgorici.

Sagovornici će, kako se očekuje, razgovarati o bilateralnim odnosima, prilikama u regionu i evroatlantskim ambicijama dve zemlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Mesić će boraviti i u Kotoru gde će uručiti visoko hrvatsko odlikovanje admiralu bokeljske mornarice Milošu Miloševiću i susresti se sa predstavnicima Hrvatskog građanskog društva Crne Gore, odnosno hrvatske zajednice.

On će posetiti i Hrvatsku kuću, zgradu koju Crna Gora poklanja Hrvatskoj za smeštaj njenog Generalnog konzulata i za druge svrhe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.