Mekejn u Beogradu: SAD podržavaju evropski put Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Apr.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekejn u Beogradu: SAD podržavaju evropski put Srbije

Američki senator i predsedavajući Odbora za oružane snage u Senatu Džon Mekejn susreo se u ponedeljak sa aktuelnim premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu. Nakon jednočasovnog razgovora, Mekejn je izjavio da Srbija ima vitalnu ulogu u balkanskom regionu. Premijer Srbije preneo je američkom senatoru da zvanični Beograd ostaje na evropskom putu, iako će nastaviti da gaji dobre odnose sa Rusijom.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić Mekejnu: Dobri odnosi i sa NATO i sa Rusijom

Izvor: VOA, 10.Apr.2017

Posle Slovenije, a pre Kosova, američki senator i predsednik Komiteta za Oružane snage SAD Džon Mekejn doputovao je u ponedeljak u posetu Srbiji, gde je razgovarao sa premijerom Aleksandrom Vučićem, kao i ministrima policije i odbrane Nebojšom Stefnovićem i Zoranom Đorđevićem. U okviru posete...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.