Makedonski planinar poginuo na Olimpu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Sep.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonski planinar poginuo na Olimpu

Makedonski planinar je poginuo na planini Olimp u Grčkoj kada je pao u provaliju, javila je danas državna agencija Severne Makedonije MIA.

Prema informacijama dopisnice MIA iz Atine, on je bio u grupi od osam makedonskih planinara, a u provaliju je upao zato što mu je pozlilo ili je imao srčani udar.

Tačan uzrok smrti planinara iz Severne Makedonije utvrdiće obdukcija. Njegovo telo su iz provalije najverovatnije izvukli planirari koji su bili sa njim, a u prenošenju tela učestovali su i grčki spasioci iz mesta Litohoro.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Makedonski planinar poginuo na Olimpu, uzrok smrti utvrdiće obdukcija

Izvor: B92, 15.Sep.2019

Skoplje -- Makedonski planinar je poginuo na planini Olimp u Grčkoj kada je pao u provaliju, javila je danas državna agencija Severne Makedonije MIA...Prema informacijama dopisnice MIA iz Atine, on je bio u grupi od osam makedonskih planinara, a u provaliju je upao zato što mu je pozlilo ili je imao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.