MUP: Oduzet 31 kilogram droge

Izvor: S media, 16.Nov.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Oduzet 31 kilogram droge

Pljevaljska policija uhapsila je Gorana Ječmenicu iz Pljevalja i državljanina BiH Radosava Grabovčića iz Rudog, kod kojih je pronađeno nešto više od 31 kilograma skanka, saopštila je Uprava policije.

Niš: Nastavnica biologije kupila heroin

Vehabije bezbednosni izazov za Crnu Goru

Narko-dileri napali policajca

Policija je u pravcu zaseoka Crni Vrh presrela Ječmenicu (37), koji je učestvovalo u krijumčarenju dva džaka skanka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iz Crne Gore u BiH.

Navodi se da je on pokušao da pobegne preko nepristupačnog terena, pri čemu je, sumnja se, pao i povredio glavu.

Ubrzo nakon toga, policija je uhapsila i Radosava Grabovčića (44) koji se sumnjiči da je planirao da preuzme drogu od Ječmenice i prenese je u BiH.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Zaplijenjeno više od 31 kilograma skanka

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2011

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je u mjestu Čemerno u Pljevljima državljanina BiH i Crne Gore od kojih je oduzela oko 31,5 kilograma skanka za koji se sumnja da je trebalo da bude prokrijumčaren na teritoriju BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.