Izvor: S media, 07.Maj.2012, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalni izbori u BiH 7. oktobra

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIK) danas je donela odluku o raspisivanju i održavanju lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini 7. oktobra ove godine.

SNS organizuje razgledanje imovine demokrata

RIK: Sa Kosova najviše glasova za Nikolića i Koštunicu

RIK: Tadić 25,33, Nikolić 24,99 odsto

Pravo glasa na izborima imaće oko tri miliona birača, a od danas >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << teče rok za prijavu kandidata.

Za ovogodišnje lokalne izbore iz budžeta BiH trebalo bi da bude izdvojeno 4,3 miliona maraka, a drugi deo troškova snosiće opštine, što iznosi dodatnih 4,5 miliona KM.

Ako uskoro ne bude usvojen državni budžet, CIK je saopštio da u tom slučaju postoji odluka o privremenom finansiranju izbora.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.