Likvidacija u CG: Ubijen otac Duška Roganovića

Izvor: Mondo, 26.Jul.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Likvidacija u CG: Ubijen otac Duška Roganovića

Jutros oko 1:20 iza ponoći, ispred stana u kojem je živeo u Herceg Novom ubijen je Niko Roganović (66), otac nedavno napadnutog Duška Roganovića.

Foto: MONDO

Prema prvim saznanjima na Roganovića su pucale najmanje dve osobe.

Šezdesepetogodišnji Novljanin je od zadobijenih rana preminuo u hercegnovskoj bolnici.

Ubijeni je otac Duška Roganovića koji je u ekspoloziji postavljenom u automobilu u aprilu ostao bez nogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Sumnja se da je ova egzekucija nastavak obračuna Kavačkog i Škaljarskog klana.

Osveta za ubistvo Marka Vesnića?

Policija je nedavno, nakon što je obaviještena da su oko kuće Roganovića primećena nepoznata lica koja su pripremala napad, uzela  snimke nadzornih kamera.

Duško Roganović je odranije poznat policiji. Osuđen je na 12 godina zatvora za ubistvo vođe navijača "Delija" Marka Vesnića iz Beograda i ranjavanje Ivana Markovića.

Ubistvo se desilo 2009. u Igalu. Kaznu mu je potom Apelacioni sud smanjio na osam godina. Spekuliše se i da je Roganović i sada povezan sa određenim kriminalnim krugovima.

Bar: Ubijen Igor Mitrović (FOTO, VIDEO)MONSTRUOZNO: Mitrović ubijen pred svojom decom!Ubica kamufliran kao prosjak vrebao žrtvuSnimci pokazali: Pucano na Đurovića a ne Borovića!Bar: Na Borovića pucano iz snajpera!? (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.