Izvor: B92, 20.Feb.2010, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroin u kamionu humanitarne pomići

Bukurešt -- Rumunska policija zaplenila je oko 100 kilograma heroina, sakrivenog u kamionu sa bugarskim tablicama koji je prevozio humanitarnu pomoć namenjenu Haitiju.

Droga je bila sakrivena u flašama sa uljem za kočione cilindre kamiona. Otkrivena je uz pomoć specijalno dresiranih pasa, na rumunsko-madarskoj granici, javili su rumunski mediji. Vozač kamiona je uhapšen i može da bude osudjen na do 25 godina zatvora.

Prema nezvaničnim informacijama, kamion je prevozio pastu za zube, sapune i higijenske preparate u belgijski grad Antverpen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Heroin u humanitarnoj pomoći za Haiti

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2010

Rumunska policija zaplenila je danas oko 100 kilograma heroina, sakrivenog u kamionu sa bugarskim tablicama koji je prevozio humanitarnu pomoć namenjenu Haitiju...Droga je bila sakrivena u flašama sa uljem za kočione cilindre kamiona. Otkrivena je uz pomoć specijalno dresiranih pasa, na rumunsko-mađarskoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zaplenjena droga skrivena u kamionu sa humanitarnom pomoći

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Feb.2010, 11:46

Rumunska policija zaplenila je juče oko 100 kilograma heroina, sakrivenog u kamionu sa bugarskim tablicama koji je prevozio humanitarnu pomoć namenjenu Haitiju. Otkrivena je uz pomoć specijalno dresiranih pasa, na rumunsko-mađarskoj granici, javili su rumunski mediji. Vozač kamiona je uhapšen...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.