Izvor: RTS, 07.Jul.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavaš znao za mučenja

Suđenje Branimiru Glavašu i šestorici suoptuženih za zločine nad srpskim civilima u Osijeku 1991. godine nastavljeno je ispitivanjem bivšeg hrvatskog branitelja Ljepojka Rukelja. Svedok potvrdio da je Glavaš prisustvovao mučenjima.
Rukelj je prvi svedok koji je naveo da je Branimir Glavaš bio komandant tzv. Prištapske čete, vojne formacije pri tadašnjem osječkom Sekretarijatu z...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svjedok: Glavaš zapovjedao Prištapskom četom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jul.2008

Pred zagrebačkim sudom nastavljeno je suđenje za zločine nad srpskim civilima u ratnom Osijeku. Danas je proces nastavljen  ispitivanjem branitelja Ljepojka Rukelja, prvog svjedoka koji je Branimira Glavaša naveo kao zapovjednika tzv. Pri ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.