Izvor: B92, 04.Apr.2010, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri doživeli strujni udar

Zagreb -- Petorica fudbalera hrvatskog trećeligaša "Neretvanca" iz Opuzena, doživele su strujni udar prilikom tuširanja u svlačionici FK Jadran.

Dvojica od njih dovezeni su u splitsku bolnicu u teškom, ali stabilnom stanju. Pretpostavlja se da su krivac za strujni udar neispravne instalacije na bojleru. Od petorice fudbalera, trojica su uspela da iskoče iz prostora s tuševima, dok su dvojica pali kao pokošeni.

Dvojica lekara koji su se tamo zatekli uspeli su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ih ožive, a kako javljaju lokalni mediji, jedan od njih bio je sve vreme bez svesti, dok je drugi na moment došao sebi otvorivši oči.

Policija je izvršila uviđaj, a dvojica fudbalera hospitalizovana su u splitskoj bolnici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.