Frikom uskoro menja vlasnika?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2020, 18:21

Frikom uskoro menja vlasnika?

Fortenova grupa je dobila niz neobavezujućih ponuda za preuzimanje kompanija Ledo plus, Ledo Čitluk i Frikom, koje zajedno s nekoliko manjih povezanih kompanija čine Poslovnu grupu zamrznute hrane koja posluje u okviru divizije Prehrana Fortenova grupe, izjavio je glavni izvršni direktor Fortenova grupe Fabris Peruško.

On je naglasio da će uprava brzo pregledati ponude i odlučiti da li će neku od njih prihvatiti, i tu odluku će doneti do sredine oktobra. Krajnji cilj je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pod uslovom da se postigne zadovoljavaća cena, izbor strateškog partnera koji će dati maksimalni doprinos daljem razvoju Poslovne grupe zamrznute hrane, prenosi seebiz.eu.

Kako je istaknuto, imajući u vidu jasnu strategiju finansijskog jačanja kompanije, prodaja Poslovne grupe zamrznute hrane, ako se zaključi, rezultirala bi smanjenjem duga koje bi transformisalo finansijsku poziciju celokupne Fortenova grupe. To bi onda omogućilo investiranje u preostale biznise kako bi bio podstaknut njihov budući rast.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.