Crna Gora podigla stepen pripravnosti

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 14:10

Crna Gora podigla stepen pripravnosti

Podgorica -- Crnogorska policija, posle dve tragedije i masovnih ubistava u Srbiji, podigla stepen pripravnosti.

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić je na konferenciji za novinare izjavio Adžić da je pooštrena kontrola nošenja oružja i izdavanja dozvola, dodavši da je MUP i pre tragedija u Srbiji već pokušao da sistem pripremi.

"Po saznanju o dešavanjima u Srbiji održao sam kolegijum sa direktorom Uprave policije i kompletnim rukovodećim timom. Jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kompletna Uprava policije podignuta na jedan veći stepen pripravnosti i u ovom kontekstu pratićemo sva dešavanja", rekao je Adžić.

On je rekao da su rađene rigorozne kontrole kada je reč o izdavanju dozvola za oružje, ali i kontrola onih koji već imaju oružje i produžavaju dozvole.

"Pojačaćemo i sve aktivnosti pre početka sezone, ali i u sezoni. Uprava policije preduzima sve što je u njenoj nadležnosti", kazao je Adžić, prenosi RTCG.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.