Balkanski multimilioneri na singapurskoj listi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2014, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balkanski multimilioneri na singapurskoj listi

Iako se Bosna i Hercegovina suočava s najdubljom ekonomskom i društvenom krizom od rata naovamo, u poslednjih 12 meseci ova zemlja je dobila pet novih multimilionera čije je bogatstvo procenjeno na kapital veći od 30 miliona dolara, objavile su danas banjalučke Nezavisne novine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U BiH raste broj multimilionera, sada ih ima 90

Izvor: Blic, 24.Feb.2014

Iako se Bosna i Hercegovina suočava s najdubljom ekonomskom i društvenom krizom od rata naovamo, u poslednjih 12 meseci ova zemlja je dobila pet novih multimilionera čije je bogatstvo procenjeno na kapital veći od 30 miliona dolara, objavile su danas banjalučke Nezavisne novine..."U BiH živi 90...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.