Žikica Simić se pridružuje timu Radio Beograda 2!

Izvor: Story, 21.Dec.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žikica Simić se pridružuje timu Radio Beograda 2!

Publicista i rok kritičar Žikica Simić, autor kultnih radio emisija \\\"Tajanstveni voz\\\" na Studiju B i \\\"Dole na uglu\\\" na radiju B 92, vodiće od nove godine novu emisiju na Radio Beogradu 2!

Radoman Kanjevac, glavni i odgovorni urednik Radio Beograda 2, najavljujući ovu emisiju izjavio je:

- Za nas, kao jedini radio specijalizovan za kulturu i umetnost, predstavlja posebnu čast što će se našem autorskom timu pridružiti ličnost kao što je Žikica >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Simić, čovek koji u Beogradu simbolizuje dobri duh rokenrola iz njegovih zlatnih vremena, na čijim emisijama su odrastale generacije poštovalaca ove muzike.

Emisija će se emitovati od 10. januara 2016. godine, nedeljom od 18 do 20 sati na talasima Radio Beograda 2.

Žikica Simić je dobitnik nagrade "Tanja Petrović" za izuzetan doprinos afirmaciji kulture i umetnosti za 2014. godinu. Po zanimanju je psiholog. U izdanju izdavačke kuće "Marks i Blids" 2012. godine objavio je knjigu "Električna zastava".

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Žikica Simić uskoro na Radio Beogradu 2!

Izvor: Mondo, 22.Dec.2015, 11:26

Autor kultnih emisija "Tu dole na uglu" i "Tajanstveni voz" za nekoliko dana počeće da radi na Radio Beogradu 2...Foto: facebook.com/zikica.simic..Glavni i odgovorni urednik Radio Beograda 2, Radomir Kanjevac je tokom svoje emisije izjavio da će autorskom timu ovog radija pridužiti legendarni Žikica...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.