Vučić: Posle prisluškivanja promene u policiji

Izvor: Press, 26.Nov.2012, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Posle prisluškivanja promene u policiji

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će posle afere prisluškivanja najviših državnih funkcionera, u decembru "biti određenih promena u policiji"

"Mnogima, čijim sam lažima bio šokriran, saopštio sam u lice… Mislim da će u decembru biti određenih promena u policiji. Što se tiče ministara na koje sam mislio, to sam rekao njima u lice i na sednici vlade i van sednice vlade", rekao je Vučić u emisiji "Utisak nedelje" na Televiziji B92. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Vučić je saopštio da se radi na otkrivanju ubice Ranka Panića, da ne može da da tačan rok do kada će taj predmet biti razrešen, ali da će rezultata biti.

Upitan za slučaj izborne krađe, što su naprednjaci tvrdili posle izbora, Vučić je rekao da nije siguran da je ta priča završena i da je mnogo važnije od glasačkih listića bila kampanja protiv Tomislava Nikolića.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: U decembru promene u policiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2012

BEOGRAD -..Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je da će, posle afere prisluškivanja najviših državnih funkcionera, u decembru "biti određenih promena u policiji"..."Mnogima, čijim sam lažima bio šokiran, saopštio sam u lice… Mislim da će u decembru biti određenih promena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.