VB4: Hrvatica u suzama napustila  kuću (VIDEO)

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB4: Hrvatica u suzama napustila kuću (VIDEO)

Ovonedeljna emisija donela nam je izbacivanje Zagrepčanke Mile koja je kuću napustila u suzama, a otkriveno je i da će stanari iduće nedelje postati izviđači.

Na samom početku emisije Antonija Blaće dokazala je da se u Beogradu više ne oseća kao strankinja tako što je u studio dovela svoju gošću, Nemešovu majku Nadu, koja je pred kamerama potvrdila da je jako ponosna na svog sina.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
VB4 POSLEDNJA VEST: Marijana pred samoubistvom, hoće kući! (FOTO)

VB4:U kući niko nije tražio kondome, a mogli su

VB4: Soraja Nemešu: Sve smo videli!

'Nadam se da će Nemeš uskoro pokazati ono zbog čega je i došao u kuću "Velikog brata", a to je da se medijski eksponira uoči dobijanja diplome solo pevača na muzičkoj akademiji. Nažalost, do sada se eksponirao na neki drugi način, ali nadam se da će se situacija preokrenuti', kazala je Nada.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.