Urnebesno: Imamo dojavu (FOTO)

Izvor: Story, 22.Feb.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesno: Imamo dojavu (FOTO)

Predstava Imamo dojavu je prva Tviter predstava na ovim prostorima. Duhovit tekst koji poseduje preko stotinu najboljih tvitova koji služe kao replike...

Foto: Promo

U pitanju je duhovita priča o studentima i dugodišnjim prijateljima i cimerima Siniši i Besimu koji ne uspevaju da opstanu u Beogradu. Bez posla, kao i pomoći roditelja, nailaze na probleme opšte egzistencije te nisu u mogućnosti da vrate dugove gazdarici Mari koja im izdaje garsonjeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pod zakup.

Mara preuzima inicijativu i postavlja im ultimatum, te pokreće biznis koji obećava veliki novac za kratko vreme, ali će taj posao neočekivano uvesti svo troje u mnoge nevolje.

U predstavi igraju poznati i popularni glumci: Zlatko Rakonjac (glavna u uloga u filmu Mi nismo anđeli 3, film Na lepom plavom Dunavu, serija Žene sa Dedinja i emisija večernja TV dostava), Jelena Čvorović (lik Žakline u seriji Srećni ljudi, lik Tankosave u seriji Bela lađa, Zorka Pandurović u seriji Porodično blago, Nina u filmu Otpisani i dugogodišnja glumica u Beogradskom dramskom pozorištu).

Semir Gicić je autor popularnih predstava Pazi s kime spavaš, Čekakajući život, Ko vama dade predstavu. Predstava će biti premijerno odigrana u Akademiiji 28 u Beogradu osmog marta na Dan žena, sa početkom u 20 sati.

Repriza predstave zakazana je za 13 mart.

Tekst i režija: Semir Gicić

Igraju: Zlatko Rakonjac, Jelena Čvorović Paunović i Semir Gicić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.