Upoznajte seks-tehnike gejši

Izvor: 24sata, 15.Avg.2014, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte seks-tehnike gejši

Pre nego što s muškarcem ode u krevet, gejša zna kako da ga potpuno zaludi. Važno je sve. Kako će se obući, da li će mu posvetiti nepodeljenu pažnju, vrcati inteligencijom i smislom za humor. Sve to je bitno da bi seks bio vrhunski. Jedan od trikova koji ističu kao najvažniji jeste navesti muškarca da se oseti kao kralj.

Predigra

Posle tople kupke koju napravi za muškarca, dovede ga do prostorije u kojoj su upaljene sveće. Počinje da izvodi masažu >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << koristeći ezoterična ulja od lavande, vanile ili kakao butera. Dok to radi, gleda ga u lice. Masira mu ramena i vrat, ali polako. Priča mu priču o svojim seksualnim fantazijama tihim, senzualnim glasom. Pravilo je da se ona nikada ne trudi samo da zadovolji muškarca, već pušta partnera da joj pruži zadovoljstvo u istoj meri u kojoj ona to radi njemu. Plus, prvo što nauči je oko 48 seksualnih poza.

Poigravanje s dahom

Počevši od zadnjeg dela vrata, preko ramena i naniže, polako duvajte vreo vazduh na partnerovo telo, kao da ćete ga poljubiti, ali usne ne spuštajte na njegovu kožu. Igru možete da nastavite prelazeći preko njegovih grudi, stomaka i intimne zone. To će ga dovesti do ludila.

Lenje pande

U ovoj pozi s partnerom ćete moći da se gledate u lice. Sedite mu u krilo gledajući ga u oči, kažite mu neku svoju divlju fantaziju da biste dodatno pokrenuli njegov libido.

Opuštanje

Nemojte da žurite. To je često pogubno za strast. Izaberite pozu koja je prijatna i za vas i za njega. Oboje lezite na bok tako da on bude iza vas - gledate u istom prvacu, a ne jedno u drugo. Tokom odnosa ubacite pokoju seksi reč, rečenicu ili mu priznajte tajnu želju. U ovoj pozi oboje ćete doživeti vrhunac relaksirani.

Leptirovo lepršanje krilima

U pozi leptirovo lepršanje krilima, dok vodite ljubav u klasičnoj misionarskoj pozi, treba da pljesnete rukama svaki put kada uđe u vas. To bi trebalo da doprinese uspostavljanju strasnog ritma prodiranja koji će vas dovesti do jakog orgazma.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.