Toplomer za seksualni nagon

Izvor: S media, 19.Maj.2010, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplomer za seksualni nagon

Prema najnovijem naučnom istraživanju, termografija postaje najefikasniji metod

dijagnosticiranja stepena seksualnog nagona i uzbuđenja kod žena i muškaraca.


On je manje invazivan i neugodan od sada poznatih metoda i jedini je test koji ne iziskuje fizički kontakt učesnika - seksualnih partnera.

Prema istraživanju urologa, ginekologa i seksologa Departmana za psihologiju i seksualno zdravlje Univerziteta McGill u Montrealu, u Kanadi, čiji su rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << objavljeni u najnovijem Žurnalu seksualne medicine a čije delove prenosi

časopis Sajens, termografija je jedini metod koji se može koristiti u dijagnozi seksualnih problema žena i muškaraca.

U stvari, žene i muškarci pokazuju vrlo slične promene u telesnoj temperaturi u trenutku seksualnog uzbuđenja niti postoji bitna razlika između polova kad je reč u vremenu potrebnom da se dostigne najviša telesna temperatura u seksualnom uzbuđenju.

Izvor: Fonet

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Toplomer" za merenje seksualanog nagona

Izvor: Mondo, 20.Maj.2010, 06:38

Termografija je najefikasniji metod dijagnosticiranja stepena seksualnog nagona i uzbuđenja kod žena i muškaraca, pokazalo je istraživanje.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.