Televizija Pink imenovala novog PR-a! (FOTO)

Izvor: S media, 29.Sep.2011, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizija Pink imenovala novog PR-a! (FOTO)

Nakon što je Tatjana Vojtehovki odletela u nove radne pobede, press služa televizije Pink dobila je novog direktora promo sektora, Darka Popovića, iskusnog novinara koji iza sebe ima višegodišnje iskustvo.

U prilog onoj našoj "Koga nema bez njega se može", ali i mora, ide i brzo reagovanje televizijske kuće Pink. Oni su nakon otkaza Tatjane Vojtehovki pronašli osobu koja će je dostojno zameniti. Reč je o Darku Popoviću, koji je imenovan za novog direktora promo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sektora.

Vojtehovski: Mitrović će biti moj prvi klijent!

Poznate ličnosti preživele "napad" novinara (FOTO)

Tanja Vojtehovski pokazala gaćice (FOTO+VIDEO)

Iza Popovića stoji sedamnaestogodišnji novinarski rad, kako u štampanim,

tako i u elektronskim medijima.

I dok Vojtehovski, kako je za S media portal rekla, radi na otvaranju svoje marketingške agencije "Vojtehovski Komjunikejšns" , televizija Pink ulaže velike nade u novog PR.

- U narednom periodu obavljaću ovu funkciju najbolje što umem, predano i lojalno, kako pretpostavljenima tako i sa posebnom odgovornošću prema milionskom publikom naših programa širom sveta. Verujem da vam je dobro poznato da je dosadašnji direktor PR službe Tanja Vojtehovski zaključila svoje delovanje u okviru naše kompanije i ovim putem još jednom želim da joj se zahvalim na svemu što je postigla svojim nesebičnim zalaganjem, rekao je Popović.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.