Snap ima već više od milion pretplatnika

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Avg.2022, 07:41

Snap ima već više od milion pretplatnika

Kako su pokazali podaci koje je objavio Snap, postoji veliki broj ljudi koji je spreman da plati taj mesečni iznos. Od kraja juna, kada je najavljen pretplatnički servis Snapchat Plus pa do danas, broj pretplatnika već je premašio milion.

U odnosu na korisnike koji se besplatno služe Snapchat-om, pretplatnicima su dostupne opcije poput promene ikone, mogućnosti da pogledaju ko je ponovo pogledao njihove storije, a od prošlog meseca imaju mogućnost korišćenja aplikacije i putem >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << desktop računara.

Snap je sada predstavio i dodatne opcije za pretplatnike, a posebno je zanimljiva opcija “prioritetnog odgovora” na objave popularnih korisnika i javnih osoba s profilima na ovoj mreži, tzv. Snap Starsa. Odgovori pretplatnika na njihove objave više će se isticati u odnosu na ostale korisnike.

S obzirom na to da se Snap nalazi u prilično izazovnom periodu usporenog rasta te da se spominju i otkazi u kompaniji, jasno je kako investitori mogu biti jako zadovoljni s brojem pretplatnika koji će, kako Snap bude predstavljao nove opcije, sigurno rasti i dalje.

Izvor: Zimo.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.