Seljo, skini čarape!

Izvor: Mondo, 21.Jan.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seljo, skini čarape!

Ali ne njene, već svoje čarape! ! Istraživanja su pokazala da 60 odsto muškaraca ne skida čarape tokom seksa. Šta na to kažu žene?

"Ako sam ja mogla da uparim svoj donji veš i boju karmina, da satima lakiram nokte i pravim lokne, jer znam da on to voli, najmanje što od njega očekujem je da skine čarape, a ne samo svoje gaće, pre seksa!", kaže Aleksandra (32), jedna od nekoliko devojaka koje smo pitali da prokomentarišu rezultat britanskog istraživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koje je pokazalo da čak 60 odsto muškaraca ne skida čarape tokom seksa.

Skoro sve su nam odgovorile da muške čarape nisu seksi, a pojedine žene čak i vređa kada ih muškarac ne skine.

"To mi je baš seljački, uvredljivo, kao da me ne poštuje jer ne želi da bude seksi i privlačan za mene", Iva (28).

"Ne razumem zašto bi neko ostavio čarape?! Boji se da ne nazebe? Možda mu je mama tako savetovala", Zorana (39).

"Ne znam šta je gore - kada se oseća na znoj ili kada ne skine čarape. I jedno i drugo je znak da se uopšte ne trudi da ostavi dobar utisak na mene, da je došao samo radi seksa i da sa takvim muškarcem na nešto više ne mogu da računam", Saška (33).

"Seljo, trebalo je da skineš i čarape, a ne samo svoje gaće - rekla sam mu, okrenula se na peti i otišla! Nisam mu dala drugu šansu", Nevena (40).

Evo šta su nam još naše sagovornice rekla da im smeta kad se nađu sa muškarcem u krevetu:

"Ne mogu da budem sa muškarcem koji očekuje da ja bacim upotrebljen kondom. Džentlmen treba da se bavi 'prljavim poslovima', a ne dama", Snežana (36).

"Muškarac koji ne shvata da je predigra važna koliko i sam seks, uopšte ne može da mi bude privlačan. Ok je da nas nekada strast obuzme i da se sve završi brzo, ali ne i svaki put kada se vidimo", Teodora (28).

"Mrzim muški donji veš sa šaljivim porukama poput - samo za tvoje oči, seks mašina... ili onaj sa kucama, macama, likovima iz crtaća... Mislim, ok je ponekad, i to kada se dobro upoznamo pa se šalimo, ali kada mi se prilikom prvom seksa muškarac pojavi sa nacrtanim Miki Mausom na prednjem delu bokserica, pokupim se i odem kući", Ivana (41).

Šta vas nervira tokom seksa? Pišite nam u komentarima...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.