Sanja Marinković: Ja sam loša riba

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Marinković: Ja sam loša riba

Gostujući u emisiji Ivane Baltić, "Ja to tako", voditeljka "Magazina In" otkrila je razne pikanterije iz svoje intime.

Jedna od prvih bila je da joj je teško da nađe brushalter u njenom broju bez umetaka. Ovo je priznala kad je Ivana Baltić pokrenula pitanje kakve su dobre, a kakve loše ribe.

- Ja sam loša riba, sad si me podsetila na to. Evo i da ti ispričam jednu anegdotu na tu temu. Nedavno sam otišla u TC Ušće. U jednoj radnji sam htela da kupim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << brushalter, ali ne onaj sa umecima, puš-up i to, nego običan. Kad je čula šta tražim, prodavačica mi je rekla: „Ali u vašem broju uopšte ne postoje brushatleri bez umetaka“. Kao, takve grudi su toliko male da u brushalteru mora da bude i umetak. Eto, tako sam shvatila kako sam ja u stvari loša riba – kroz smeh je pričala Sanja.

Nova Rada Radenović u staroj emisiji

Animirana serija "Džet Set" na TV Pinku (VIDEO)

Marjan Rističević želi nagodbu s Pinkom

Jednako iskreno, Sanja Marinković je pričala i o svojim seksualnim fantazijama.

- Nemam seksualne fantazije. Nisam mnogo maštovita mada znam da muškarci to mnogo vole. Skoro su me pitali da li imam kod kuće vibrator. Ja nemam pojma ništa o tome.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanja Marinković "ne zna ništa" o vibratorima!

Izvor: Svet, 04.Apr.2011

Gostujući u emisiji Ivane Baltić, "Ja to tako", voditeljka "Magazina In", Sanja Marinković otkrila je razne pikanterije iz svoje intime. Jedna od prvih bila je da joj je teško da nađe brushalter u njenom broju bez umetaka. Ovo je priznala kad je Ivana Baltić pokrenula pitanje kakve su dobre, a...

Nastavak na Svet...

Sanja Marinković ne može da nađe dovoljno mali brus: Ja sam loša riba!

Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2011

Gostujući u emisiji Ivane Baltić 'Ja to tako', voditeljka Magazina in Sanja Marinković otkrila je razne pikanterije vezane za svoju intimu. Jedna od prvih bila je da joj je teško da nađe brushalter u njenom broju bez umetaka. Ovo je priznala kad je Ivana Baltić pokrenula pitanje kakve su dobre,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.