SPREMANJE KUĆE UMESTO FITNESA

Izvor: Kurir, 24.Mar.2012, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMANJE KUĆE UMESTO FITNESA

Za lepo oblikovane ruke pranje poda, brisanje prašine ili usisavanje je idealno baš kao i pospremanje kreveta, koje je odlično za istezanje tela

Razgibajte se!

Fizički rad u kući ne može potpuno da zameni vežbanje i rekreaciju, ali je neškodljiv, sagoreva kalorije i doprinosi boljoj fizičkoj kondiciji.

Na primer, za lepo oblikovane ruke pranje poda, brisanje prašine ili usisavanje je idealno baš kao i pospremanje kreveta, koje je odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za istezanje tela. Za one koji imaju baštu šteta je propustiti priliku i ne čistiti, pleviti korov i obavljati ostale vrtlarske poslove na kojima je naše telo i te kako zahvalno.

Među najzahtevnijim poslovima, ali i „najisplativijim“, svakako je razmeštanje nameštaja, jer pola sata takvog fizičkog rada može sagoreti i do 200 kalorija.

Da bi se došlo do potrošnje kalorija potrebno je uključiti sve mišiće. Na primer, ako kuvate, onda treba da aktivirate mišiće nogu i zadnjice.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.