Izvor: B92, 14.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživela šest metaka u glavu

Rio de Žaneiro -- Jedna Brazilka završila je u bolnici sa šest metaka u glavi, ali je preživela i sutradan je puštena kući.

Dvadesetjednogodišnja brazilska domaćica Patricija Gonklaves Pereira puštena je iz bolnice dan pošto joj je muž ispalio šest metaka u glavu, objavili su brazilski mediji. Patricija se posvađala sa suprugom, kog je zbog čestog maltretiranja napustila pre nekoliko meseci.

Pošto je odbila da se pomire i ponovo počnu zajedno da žive, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čovek je izvadio pištolj i ispraznio šaržer u njenu glavu. Ispostavilo se da nijedan metak nije oštetio mozak, a lekari kažu da je to verovatno jedinstven slučaj u svetu.

"Znam da je to bilo čudo. Bog mu nije dozvolio da me ubije jer sam nevina. Sada jedino želim da mi izvade te metke i da pokušam sve da zaboravim", rekla je Patricija nakon izlaska iz bolnice.

"Zaista nam nije jasno kako je ostala ne samo živa, beć praktično bez ozbiljnijih povreda. Kao da je stvarno Bog usmeravao metke", rekao je lekar koji ju je prvi pregledao.

Osim šest metaka u glavu, Patricija je dobila i jedan metak u ruku. Za njenim suprugom policija i dalje traga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.