Predstava Posle igre u sali Amerikana

Izvor: Story, 09.Dec.2014, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava Posle igre u sali Amerikana

Grupa mladih umetnika predstavlja svoje pozorišno ostvarenje.

Posle igre, foto: Promo

Predstava Posle igre rediteljke Ane Konstantinović  biće održana 10. decembra u sali Amerikana u Domu omladine.

Are you lonesome tonight?(Da li ste usamljeni večeras ?) prvo je pitanje koje će vam ova predstava postaviti, a onda će vas uvesti u propitivanje tema kao što su bliskost, ranjivost, povređivanje, vera i sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u ljubav, kao i mogućnost da ljubav i umetnost donesu ono čarobno u naš život.

Ova predstava nastala je kolektivnosm kreacijom istraživačkog procesa grupe mladih umetnika. Početna inspiracija bio je mit o Orgeju i Euridiki ali je tokom rada ovaj mit dekonstruisan i na osnovu tema kojima se on bavi izdvojena je priča o dva ljubavna para - jednom koji se sastaje i drugom koji se rastaje.

U predstavi su korišćeni delovi tekstova Žana Anuja, Tenesi Vilijamsa i Vaska Pope. Iz različitih inspiracija umetnici su zajedno formirali strukturu i tekst predstave.

Cena ulaznice 400 dinara

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.