Izvor: Mondo, 01.Jan.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je obeležila 2018! (FOTO, VIDEO)

Povlačenje Adrijane Lime iz "Anđela" obeležilo je 2018. godinu u modnoj industriji.

Kada vam neko pomene "Viktorijine anđele", sigurno prvo pomislite na Adrijanu Limu! Nije ni čudo, jer je ova brazilska lepotica za dve decenije radila 18 godišnjih revija brenda "Viktorijas sikret", i definitivno je jedno od njihovih najprepoznatljivijih lica.

Lepotica se penzionisala! (FOTO, VIDEO)

Prošle, 2018. godine, Adrijana Lima (37) je odradila svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poslednju reviju za ovaj brend i najavila povlačenje, a onda u suzama izašla na modnu pistu. I tako uplakana je blistala!

Izvor: MONDO

Da nije njoj uopšte nije lako što se povlači iz "Anđela", pokazala je i video na Instagramu, koji je montaža njenih prethodnih pojavljivanja na revijama ovog brenda, a prvi put se na pisti "Anđela" pojavila 1999. godine.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Dear Victoria, Thank you for showing me the world, sharing your secrets, and most importantly not just giving me wings but teaching me to fly. ❤️ to the best fans in the ! Love, Adriana

Објава коју дели Adriana Lima (@adrianalima) дана 8. Нов 2018. у 2:00 PST

"Mislim da će ova godina obeležiti moju karijeru", rekla je Lima za magazin "Pipl" povodom povlačenja. "Ovo je moja 18. revija i još uvek sam uzbuđena kao što sam bila prvog dana. Uvek volim da sam na pisti i da sam deo revije Viktorijas sikreta. To mi je omiljeno", komentarisala je lepotica svoju poslednju reviju.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Tune in to watch the Victoria Secret Fashion Show tonight at 10/9c on @abcnetwork to all my angels. Definitely one of the most memorable/emotional experience in my life. So much love from the angels/the Victoria’s Secret team. I am grateful for have been part of this beautiful family for 20 years of my life. Thank you from the bottom of my heart for all the love and I hope that I can give all this love back to each and every one of you. To my fans, I am grateful for all your support and standing by me no matter what! Love you all.... from my heart ♥️ Adriana Lima ✨

Објава коју дели Adriana Lima (@adrianalima) дана 2. Дец 2018. у 3:58 PST

S obzirom na to je Lima mnogima omiljeni "anđeo" i da na leđima i dalje nosi krila bolje nego neke mlađe manekenke, postavljalo se pitanje zašto je posle 20 godina odlučila da se povuče.

Ludnica u bekstejdžu - snajka na stolu! (VIDEO)

"Radujem se da podržim žene i da im kroz različite projekte pružim podršku širom sveta. Tako će izgledati moja budućnost, ali sam i dalje srećna što sam bila deo brenda 'Viktorijas sikret'", rekla je Adrijana i dodala da joj je ova poslednja revija bila veoma posebna.

Ali, možda tu ima i još nešto. U slučaju da ste zaboravili, ova lepotica je krajem 2017. godine najavila da se više "neće skidati bez potrebe", pa ju je možda to podstaklo i da prestane da šeta u donjem vešu.

ŠOK: Neću više da se skidam!

Podsetite se i kako je Adrijana izgledala na ranijim "Viktorijas sikret" revijama:



Izvor: YouTube/TV Shows

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.