Ona je hrvatska Ešli Grejem (FOTO)

Izvor: Mondo, 25.Jul.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je hrvatska Ešli Grejem (FOTO)

Ešli Grejem je najpoznatija plus-size manekenka, a upoznajte damu iz Hrvatske koja je krenula njenim stopama!

WHO RUN THE WORLD!? - #fashion #plussizemodel #modeling #model #love #ootd #style #vintage #zagreb #croatia #lucijalugomer #xsize #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #city #woman #beautiful #pinup #pinup #look #blackandwhite #movie #scene #mood #instavideo

A video posted by LUCIJA LUGOMER (@lusiluerplussizemodel) on Feb 4, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 2016 at 1:25am PST

Lucija Lugomer (23) iz Zagreba prva je hrvatska plus-size manekenka. Kaže da se trudi da svojim ponašanjem i stavom "slomi" predrasude i želi da pomogne ženama da zavole svoje telo.

I ova lepotica se nekad borila sa svojim izgledom, pokušavala da smrša pridržavajući se ekstremnim dijeta, a priznala je da je jednom čak završila i u bolnici zbog toga.

Međutim, naučila je da voli svoje teli i kaže da sada uopšte ne sluša kritike drugih ljudi.

"Trebalo mi je vremena da prihvatim svoje telo. Kao tinejdžerka, bila sam najrazvijenija u razredu, često je bilo neumesnih šala na moj račun i to mi je teško padalo", rekla je Lucija.

Ona je ispričala da je bila prava muka naći odeću za punije u Hrvatskoj, zbog čega je veći deo svog života provela u haljinama i suknjama.

"Drago mi je što imam priliku da se srušim predrasude koje se tiču ženskih tela. Nakon što sam postala plus-size manekenka, mnoge devojke su zvale agenciju, zainteresovane da postanu krupnije manekenke. Trebalo bi da ljudi budu otvoreniji i iskreniji".

Luciju je inače jedan modni agent sasvim slučajno zapazio, a onda je odlučila da se posveti modeling karijeri.

"Ranije sam dosta vremena provodila pokušavajući da skinem kilogram, ali sada sam srećna, idem samo na pilates kako bih bila u formi i čuvala svoje zdravlje".

Kako to obično biva, jedni su oduševljeni Lucijom, drugi imaju negativne komentare na njen izgled.

"Jednom mi je jedan muškarac rekao: 'Ako sad izgledaš ovako, kakva ćeš biti kada napuniš 40 godina?' Ignorišem takve komentare. Ionako ima više pozitivnih, nego negativnih".

"Nekima sam previše debela, drugima mnogo mršava. Neki kažu čak i da sam ružna, ali uspevam da pređem preko takvih kritika".

Ova lepotica kaže da se sada oseća prijatno u svom telu, da joj nije neprijatno i nelagodno da pozira u donjem vešu, a uzor joj je Ešli Grejem, jedna od najuspešnijih plus-size manekenki.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.