Moda: 5 stvari koje će biti OBAVEZNE ovog proleća

Izvor: Mondo, 03.Mar.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moda: 5 stvari koje će biti OBAVEZNE ovog proleća

Proleće počinje 21. marta. Da li ste spremni? Da li u svom ormanu imate sledeće...

Foto: Matteo Baži/ANSA via AP

LAGANI MANTIL BEZ POSTAVE

Može imati revere, takozvanu šal kragnu, ali može biti i sasvim ravno sečen u poredelu grudi, ali mora da ima kaiš od istog materijala, koji se vezuje oko struka.

Nosi se uz sve - haljine, suknje i pantalone, uz štikle i patike, odlično štiti od vetra i kiše, a ne greje suviše, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ga nećete nositi u ruci kada prolećnu kišu za samo nekoliko minuta smeni jarko Sunce.

Foto: AP Photo/Antonio Calanni

HALJINA RAVNOG KROJA, DUGA DO PODA

Što jednostavnija to modernija- duga haljina može i ne mora da ima rukave, a nosi se ispod dugog kardigana, karirane košulje vezane u struku, samo uz nonšalanto prebačenu ešarpu oko vrata.

Uz patike i baletanke, ove haljine su odlične čak i za šetnju ili šoping, a kada padne mrak, uz upadljiv nakit i štikle, ista haljina može da postane seksi komad za večernji izlazak.

Foto: Vivien Killilea/Getty Images for MAKERS

FARMERKE ISEČENIH NOGAVICA

Ne bacajte pare za ovo - isecite sami nogavice na farmerkama koje već imate. Slobodno pustite neka se "fronclaju" i ne obazirite se na mamine kritike, osim kada u tome krenete u pozorište ili na posao - jer za te situacije ove farmerke stvarno nisu dozvoljene.

Foto: Rachel Murray/Getty Images for Guess, Inc.

ČIZME OTVORENIH PRSTIJU

Ova obuća je idealno rešenje kada vam je vruće u čizmama, ali napolju još nije dovoljno toplo da biste nosili sandale.

I ne brinite - ovaj model se slaže uz sve, a ako su od elastina nosite ih uz večerenju mini haljinu ili šorts.

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images for Christian Dior

ŠTRIKANA ILI HEKLANA BLUZA

Nije važno da li je to neko napravio baš za vas, ili ste kupili bluzu koja samo izgleda kao da je ručno napravljena, bitno je da je imate ovog proleća.

Ručni radovi su uvek bili na ceni, a sada, u eri veštačkih materijala i "hajtek" mode, srećni smo da su se neke prave vrednost, ipak vratile.

Pročitajte i ovo:

Versaće: Pet novih pravila za glamurozni izgledObuća i tašne za sledeću sezonu (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.