Kako do istovremenog velikog finala

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako do istovremenog "velikog finala"

Simultani orgazam je u pornićima uobičajena stvar, ali svi znamo da u stvarnosti to nije baš tako lako izvodljivo. Ipak, nije ni nemoguće, ako se sdamo malo potrudite...

Foto: YouTube

Najpre, trebalo bi da napomenemo da je ženama u proseku potrebno više vremena nego muškarcima da dožive orgazam, ali seksolog Džejn Grir ima nekoliko saveta koji će pomoći da simultano virsnete od zadovljstva.

Ako se "igrate" prstima...

Zadovoljavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prstima je jedan od najlakših načina da žena dostigne vrhunac, pa to može da bude dobra polazna tačka. "Pustite ga da on prvi pruža užitak, jer je vama potrebno više vremena da se zagrejete", kaže seksolog Grir.

U trenutku kada osetite da vam osetljiva mesta pulsiraju, posegnite za penisom partnera i nežno ga stimulirajte. Ukoliko osetite da se previše uzbudio, izbegavajte donji deo glave penisa, kako ne bi došlo prerano do orgazma. U igru možete da uključite i vibrator koji će vama povećati užitak, pa vremenom i da dođete do velikog finala zajedno.

Uživate u oralnom seksu

Istovremeni oralni seks, odnosno čuvena poza 69, može biti nezgodna zbog nedostatka komunikacije lice u lice. Ipak, nađite neki način – neverbalne znake – da jedno drugom stavite do znanja da ste blizu orgazma (neka vas, na primer, stisne za guzu), pa tada napravite pauzu i pažnju posvetite nekom drugom delu tela. Ukoliko partner baš ne može da odloži orgazam, seksolog Grir savetuje da nežno uhvatite glavu penisa, kako biste na trenutak usporili protok krvi i usporili dolazak "velikog finala".

Penetracija u toku

Odaberite pozu koja vrši pritisak na klitoris i dopušta vam da kontrolišete ritam. Probajte seks pozu "obrnuta kaubojka" (sedite na njega okrenuti leđima) što će vam omogućiti da se same dodirujete i na taj način se stimulišete. "Ako on mora da uspori, promenite penetraciju iz duboke u pliću", savetuje Grir.

Možda vam simultani orgazam neće uspeti iz prvog pokušaja ni uz pomoć ovih saveta, ali ne odustajte - za savršenstvo je potrebna vežba!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.