Kad Lav upadne u kadar: Nezaboravan momenat iz doma Bojane Rajić Đurđević (FOTO)

Izvor: Story, 20.Mar.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Lav upadne u kadar: Nezaboravan momenat iz doma Bojane Rajić Đurđević (FOTO)

Preslatki Lav Stojković, koji će uskoro proslaviti peti rođendan, uvek na zanimljiv način iznenadi svoju mamu.

Bojana Rajić, foto: Instagram

Bivša manekenka važi za jednu od najbolje obučenih Srpkinja, za čije odevne kombinacije modni kritičari uvek imaju najviše ocene. Bojana svoje stajlinge često prezentuje putem fotografija na Instagramu, čemu se njeni pratioci posebno raduju, a dame često prepišu od nje po koji modni savet.

Fenomenalan >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << poslovni stil Bojane Rajić Đurđević koji će svaka žena poželeti da iskopira

Tako je bilo i ovoga puta, kada je želela da napravi selfi u kupatilu, ali fotografija nije mogla da prođe bez njenog starijeg sina, preslatkog Lava.

- Kad Lav i peškir upadnu u kadar, napisala je Bojana u opisu fotografije koja je izazvala bezbroj simpatija na ovoj društvenoj mreži.

Kad Lav i peskir upadnu u kadar..

A photo posted by Bojana Rajic Đurđevic (@bojanarajic) on Mar 20, 2016 at 11:23am PDT

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.