Ikea: Krah velikog eksperimenta

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Avg.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikea: Krah velikog eksperimenta

Trgovinski centri u Oslu, Aalesundu i Tromsoeu otvorene su 2015. i 2016. godine u sklopu globalnog pilot programa kojim je švedska kompanija želela da testira reakciju kupaca na alternativna rešenja već uvreženom modelu velikih centara na gradskoj periferiji.

Zatvaranjem tri trgovine Ikea želi da smanji troškove u Norveškoj za 10 odsto kako bi povećala dobit a radnicima će biti ponuđena mesta u drugim trgovinama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << navodi se u saopštenju.

U sklopu trogodišnjeg programa prilagođavanja poslovnog modela najavili su bolju ponudu putem interneta i kraće vreme isporuke kako bi privukli više kupaca.

Izvor: B92

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.