Galeb ponovo MTV voditelj

Izvor: S media, 23.Sep.2011, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galeb ponovo MTV voditelj

Neko vreme nismo mogli da ga vidimo na televiziji, ali Galeb Nikačević ponovo će se pojaviti kao voditelj na MTV.

Poznato lice MTV kanala Galeb Nikačević, ponovo će se naći u ulozi voditelja. Sa MTV ekipom i poznatim novinarima uputiće se u gradove Srbije kako bi dodatno ukazali na značaj problema koje su "MTV Reporteri" prijavili u svojim lokalnim zajednicama.

"MTV Reporteri" je inače nova emisija uz koju će mladi iz Srbije imati priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da se okušaju u istraživačkom novinarstvu, prenosi Svet. Na zanimljiv i kreativan način, biće u mogućnosti da vide kako funkcioniše TV produkcija, ali i da učine nešto za zajednicu u kojoj žive.

"S.A.R.S." i "Sevdah Bejbi" u trci za MTV nagradu

Novi lezbo poljubac! (VIDEO)

DJ Igor sa ćerkom Željka Samardžića na MTV-ju!(VIDEO)

Emisija ima za cilj podsticanje mladih širom Srbije da ukažu na zanimljive priče, ali i probleme iz svog okruženja, za koje će veliki brolj ljudi saznati upravo zahvaljujući ovoj emisiji. MTV će odabrati najupečatljivije prijave koje budu pristigle i pomoći će budućim MTV Reporterima u snimanju reportaže u saradnji sa poznatim licima iz medija.

Kroz serijal od 6 epizoda predstaviće 12 najzanimljivijih priča od onih koje budući reporteri budu predložili, bilo da su to problemi u vezi sa ugrožavanjem ljudskih prava, problem zaštite životne sredine, ili nešto drugo.

A OVDE pogledajte kakav uvod bi ova emisija mogla da ima.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.