DEVET STVARI KOJE MUŠKARCI NEĆE RAZUMETI KOD ŽENA

Izvor: Kurir, 23.Sep.2011, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVET STVARI KOJE MUŠKARCI NEĆE RAZUMETI KOD ŽENA

Zašto uvek komplikujete? Ženama je uvek bila važna gomila sitnica koje muškarci ni dan-danas nisu uspeli da shvate. I dok one stalno nešto komplikuju, oni se hvataju za glavu, pitajući se da li je moguće da je u ženskom mozgu toliko konfuzije.

Zašto uvek komplikujete?

Ženama je uvek bila važna gomila sitnica koje muškarci ni dan-danas nisu uspeli da shvate. I dok one stalno nešto komplikuju, oni se hvataju za glavu, pitajući se da li je moguće da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je u ženskom mozgu toliko konfuzije.

Evo šta jači pol misli o nekoliko uobičajenih ženskih opsesija.

Šta će vam toliko jastuka?

Osim ako postoji iznenađenje u vidu orgija zakazanih za kasnije, uopšte ne vidimo potrebu za 20 dekorativnih jastučića na krevetu koji nikad ne stoje na mestu.

Zar morate baš stalno da plačete?

Plačete kad ste tužne. Plačete kad ste ljute. Plačete čak i kad ste srećne. Otkud vam ideja da nam prija da ljubimo slinavu devojku, koliko god nam se ona dopadala?

Zašto palite sveće kad imate struju?

Ako ste u potrazi za slabim osvetljenjem, odsjaj televizora je sasvim dovoljan. Ako je plamen ono što vas fascinira, slobodno napravite jedan na plinskom šporetu ili roštilju i napravite nam nešto za klopu.

Uporno gledanje serija

Mislili smo da će završetak prethodne serije biti dovoljan da shvatite da ne želite da gledate sledeću, ali izgleda da smo se žestoko zeznuli. Kako vam samo ne dosadi da gledate stalno iste zaplete i upoređujete nas s likovima koji čak i ne postoje.

Ako je ne podnosiš, zašto se družite?

Uopšte ne kapiramo zašto se družite s nekom drugaricom, i to redovno, a onda iza njenih leđa pričate gluposti? Mi ne volimo malicioznost, a još manje da slušamo tračeve, ali svakako nas pozovite da gledamo kad se potučete!

Zašto pitate šta smo u horoskopu?

Koja je poenta proveravanja u kojoj su nam kući Sunce, Mesec i zvezde? Zar zaista verujete da ti podaci imaju toliku kontrolu nad našim životima? To što govorimo i kako se ponašamo, nema blage veze s horoskopom!

Zašto imate potrebu da sve objavite na Fejsbuku?

Mi se nikad veštački ne osmehujemo da bismo ispali lepi na slikama i definitivno ne provodimo vreme zureći u ogledalo i nameštajući najbolju pozu, ali izgleda da vi, drage naše, imate pogrešno mišljenje da mi sve to primećujemo. Ukoliko nema golišavih fotki u vašim albumima, nismo zainteresovani da gledamo kako ste slavili rođendan deteta svoje sestre ili kako je slatka vaša mačka.

Zašto toliko volite penušave kupke?

Otkad je ležanje u mlakoj lokvi sopstvene prljavštine seksi? I odakle vam ideja da i mi volimo da nam glava viri iz gomile penušavih mehurića? E, stvarno niste normalne!

Da li je to kofer ili torba?

Odakle vam potreba da, kad izađete iz kuće, u torbi nosite gomilu nepotrebnih stvari? Kada mi izađemo, nosimo sve što nam je potrebno u jednom divnom izumu koji se zove džep. Sigurni smo da ste čuli za to.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.