ANĐINA TETOVAŽA BREDU U ČAST

Izvor: Kurir, 14.Maj.2011, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANĐINA TETOVAŽA BREDU U ČAST

LOS ANĐELES - Holivudska glumica Anđelina Džoli otkrila je misteriju oko svoje najnovije tetovaže sa geografskom dužinom i širinom - tetovaža je u čast Breda Pita. Glumica je nedavno primećena sa sedmim redom geografske širine i dužine na ruci,

LOS ANĐELES - Holivudska glumica Anđelina Džoli otkrila je misteriju oko svoje najnovije tetovaže sa geografskom dužinom i širinom - tetovaža je u čast Breda Pita.

Glumica je nedavno primećena sa sedmim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << redom geografske širine i dužine na ruci, izazvavši tako spekulacije da par planira da usvoji još jedno dete. Džolijeva je, međutim, objasnila da nije reč o detetu već o Pitu.

"Pa ako već znaju da su u pitanju dužina i širina, onda će brzo shvatiti da je reč o Bredovom mestu rođenja", rekla je ona gostujući u emisiji "Ekstra".

"To su koordinate Šovnija u Oklahomi", dodala je oskarovka poznata po brojnim tetovažama.

Bred Pit i Anđelina Džoli imaju šestoro dece - troje biološke i troje usvojene.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.