Vučić sa britanskim ministrom

Izvor: Akter, 28.Sep.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa britanskim ministrom

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa zamenikom predsedavajućeg Konzervativne partije Velike Britanije Robertom Halfonom, i tom prilikom istakao da te dve partije mogu mnogo toga da nauče jedna od druge

Lider naprednjaka to je ocenio imajući u vidu činjenicu da su obe stranke na vlasti i da sprovode "snažne ekonomske reforme u cilju jačanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << svojih ekonomija i poboljšanja standarda građana", navodi se u saopštenju.

Halfon, koji je i član Donjeg doma parlamenta i ministar bez portfelja u britanskoj vladi, pohvalio je pristup Vlade Srbije izbegličkoj krizi, istakavši da svaki građanin Srbije treba da bude ponosan na svoju zemlju koja je na human način pristupila rešavanju problema izbeglica.

Vučić je izrazio nadu da će u predstojećem periodu više britanskih kompanija pokazati interesovanje za ulaganje u Srbiju, i ukazao na važnost unapređenja odnosa Srbije i Velike Britanije.

Predsednik SNS-a pozvao je Roberta Halfona da u skorije vreme ponovo poseti Srbiju i izrazio nadu da će Srpska napredna stranka i britanska Konzervativna partija nastaviti sa daljim unapređivanjem saradnje i međusobnih odnosa, u interesu dveju partija i građana svojih zemalja, zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.