Vrebalov na dve liste Preokreta - u dva Bečeja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2012, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrebalov na dve liste Preokreta - u dva Bečeja

ZRENJANIN -

Predsednik opštine Novi Bečej i funkcioner LDP-a Milivoj Vrebalov nosilac je izborne liste te partije na lokalnim izborima u tom banatskom gradiću, ali i izborne liste te stranke u susednoj bačkoj opštini Bečej, objavljeno je danas na sajtu Pokrajinskog odbora LDP-a.

Član Izbornog štaba liste "Milivoj Miša Vrebalov - Preokret za Bečej“ Tamara Ivanišević objasnila je da je situacija u Bečeju katastrofalna po raznim pitanjima i da meštani ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opštine nadu polažu u Vrebalova koji je mnogo toga učinio za vreme svog mandata u obližnjem Novom Bečeju.

Milivoj Vrebalov je pokazao da je komunalne probleme u Novom Bečeju pomerio sa mrtve tačke - popravio je puteve, napravio obilaznicu, vrlo kvalitetno sredio javnu rasvetu, dodala je ona.

"Odlučili smo da personalizujemo kampanju i da na čelo liste stavimo čoveka sa energijom i rezultatima za koje je dobio priznanje u celom regionu i u Briselu“, obrazložila je Ivanišević osnovne motive i razloge za, do sada u ovom delu Banata i Bačke nezabeleženu, "pozajmicu“ lidera za lokalne izbore.

Vrebalov je poručio da njegovi sugrađani ne treba da brinu da će ih napustiti i preći u komšiluk.

On je podsetio da nema prebivalište u Bečeju, što je prvi uslov da bi se kandidovao za predsednika opštine ili bilo kakvu funkciju u tom gradu, niti to namerava da uradi.

Vrebalov kaže da njegovo političko angažovanje u Bečeju ima za cilj da LDP osvoji što veći broj odborničkih mesta i koliko je to moguće, napravi veza s pretpristupnim fondovima Evropske unije i Vojvođanskom kancelarijom u Briselu.

Listu "Preokret" u Novom Bečeju čini 31, dok u susednoj opštini Bečej 38 kandidata za odbornike u lokalnim parlamentima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.