Vlada razrešila Nadicu Momirov

Izvor: S media, 02.Jul.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada razrešila Nadicu Momirov

Rukovodstvo G17 plus donelo je odluku da inicira razrešenje državne sekretarke u Ministarstvu kulture Nadice Momirov zbog iznošenja netačnih podataka o stručnoj spremi, saopštila je danas ta stranka.

Nakon što je nedvosmileno utvrdjeno da je Nadica Momirov u više navrata iznosila netačne podatke o svojoj stručnoj spremi, rukovodstvo G17 plus je donelo odluku da ona bude smenjena, navedeno je u saopštenju.

Odlučeno je i da svi prikupljeni materijali u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Momirov, koja je član Predsedništva G17 plus, iznela različite podatke o stručnoj spremi i radnom angažmanu, budu podneti i stranačkoj disciplinskoj komisiji koja će odlučiti o njenom daljem statusu u stranci.

"G17 plus ovakav način lažnog predstavljanja i obmanjivanja, kako javnosti, tako i kolega, smatra nedopustivim", istaknuto je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.